Boråssemester 30/6-2/7 2007

Vilken härlig semester vi hade ihop med kompisarna Jenny, Jonas, Lovisa och Loke! Vi styrde kosan mot borås lördagen den 30 och möttes vid Värnamo. Sedan hade vi följe och tog en bensträckare, fikapaus och mat till våra små barn vid Laxsjön. Sedan körde vi vidare och tog en kort visit på Knalleland innan vi kunde checka in i våra stugor. Vi hann upp till Magnolia så nu har jag varit där och det fanns mängder med grejer som jag ville ha men då ekonomin inte tillät några inköp blev det bara något litet.

Stugorna var mysiga och det var tur vi tog var sin. Hade blivigt trångt annars insåg vi ganska snabbt. Vi hade ju våra stugor jämte varandra så det var perfekt. Väl framme var det dags för Ellionora att käka så jag värmde till lite mat och hon åt på vår altan. Sedan lagade vi till oss tacos eller Jenny och Jonas fixade det och vi gick över till deras altan och där musade vi på det. Det var så gott. Tack så mycket! Det blev lite öl under kvällen och även någon grogg ;-). Barnen ville inte sova så de var vakna när vi la oss sent. 
Vår natt var lugn och Ellionora sov gott i sin nya resesäng. Vakande vid sex och fick välling av mi goch somnade om igen. Hon sov jämte mig i sängen då och vi steg upp och käkade frukost vid åtta tiden.

Efter vår frukost bar det iväg till Borås djurpark och det blev en underbar dag. Solen tittade fram ibland men annars var det moln på himlen men varmt. Perfekt när man ska vara ute och gå hela dagen. Barnen turades om att sova i vagnarna med och Lovisa gillade verkligen djurparken. Hon sprang omkring länge innan hon blev trött och vilka djur vi fick se. Ellionora såg endel djur men då det var mycket att titta på var det svårt att få fokus på djuren men vad gör det? 
image18

Här är några djur vi tittade på... Efter detta somnade Ellionora men hon vaknade när vi stannade och fikade vid aporna. Sedan tog hon en lur till och det behövde hon. 

image19

image20

När vi var klara på djurparken traskade vi hemåt och gav de små mat innan vi satte igång med vårt grillande. Det tog lite tid för den ena grillen ville inte brinna men när det väl var klart så njöt vi till fullo. Så gott och vad mätta vi blev. Jenny och jag drack vin till maten och det var gott eller vad säger du Jenny? Innan kvällen var slut så tog vi oss en grogg med. Loke och Lovisa somnade och var med oss ute på vår altan hela kvällen. Lovisa sov i Jennys knä och Loke i vagnen. Ja Jonas fick gå och vyssa om honom ett par gånger. Han sprang till Loke och jag gick in och sövde om Ellionora för hon bara ville vakna hela tiden helt plötsligt. Efter ett tag fick hon vara med oss ute och sedan somnade hon om när vi sagt godnatt till varandra och stängt dörren. Då kund ehon äta sin välling och sedan somnad ehon och sov hela natten. Vakande vid halv sju och åt välling och somande efter halva falskan. Jag ställde mobilen eftersom vi var tvugna att lämna stugorna vid tolv och det var tur det. Ellionora sov vid halv nio när mobilen ringde. Jag väckte Patrik och gjorde mig iordning på toaletten innan jag började med frukosten. Vi bestämde oss för att äta ute och lagom till allt var klart så vakande fröken och vill käka med oss.
image21
Så mysigt hade vi det och jag måste berätta att Ellionora bara älskar Mamma scans köttbullar. Hon mumsade gärna på dom hela tiden och hur många som helst om hon fått som hon ville.

Det gick snabbt att packa ihop allt och packa bilarna. När vi var klara me ddet och städningen så började vi vår resa hemåt. Vi körde till Värnamo och tog en matpaus där. Dit kom även min syster med familj för dom var påväg hem från Ullared. Tillfälligheter och så träffar vi dom och tog en glass medans de käkade lite. Vi tackade för en trevlig semester och Jenny med familj körde hemåt innan vi var klara. Hemma lekte Ellionora med sin blåa ballong som hon fick på Burger King. Den var så rolig!

Vi blev bjudna hem till Patriks föräldrar när vi var påväg hem så det blev ett besök hos dom på kvällen. Där avnjöt vi en smarrig tacospaj, sallad och vitlöksdressing och till efterrätt en supergod jordgubbstårta. Patriks mormor samt hennes syster och man från Finland var med så det var därför vi skulle komma dit just denna måndagkväll. När vi åkte hem från kalaset så sov vi så gott alla tre. Ellionora tog en sovmorgon och det gjorde inget måste jag säga....  

Kommentarer
Postat av: Lotta Blom

Ni verkar ha haft det kanonmysigt !!
Det e bra jobbat Ellionora !! Mamma scan ÄR gott *smask*

2007-07-13 @ 23:15:41
URL: http://www.smurfan.se
Postat av: Anni

Ser trevligt ut! :-) En tripp utomlands, fast ändå hemma så att säga. ;-) *kram*

2007-07-23 @ 09:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0