Fredag med en härlig sol!

Vilken dag jag har haft idag. Solen har lyst på oss och vi har varit ute kortare tunde rpå balkongen. Jag har inte städat på balkongen ännu men ska se om vi inte kan hinna med det i helgen. Det ska ju vara fortsatt fint även om det inte kommer vara riktigt lika varmt hela helgen så ska ju solen kika fram.

Ellionora har varit på ett bushumör idag och ätit småportioner och käkat oftare. Har inte hunnit med något annart men så är det vissa dagar tydligen. När hon äntligen somnade i famnen min så ringde min mobil och då vaknade hon. Så typsikt och sedan var det lite gnälligt till och från tills hon somnade nästa gång några timmar senare. När hon sovit 10 minuter hos mig tänkte jag lägga henne i sin säng och trot eller ej men då ringde min gudmor så hon vaknade igen. Det har inte blivigt mycket vilat för tjejen vår under dagen med andra ord. Hon sov en halvtimme i knän mitt innan Patrik kom hem och efter hennes ena måltid. Nu ligger hon dock och sover så gott i sin lilla säng och jag hoppas hon sover länge imorgon.

Jag har tvättat lite och har hela tvättstället fullt med tvätt men sådant går ju göra även med en vakne tjej bara hon går med på att roa sig lite själv =). Patrik handlade lite på hemvägen och det viktigaste var ju välling till Ellionora och det kom han ihåg. Få se om vi storhandlar i helgen eller vi tar det nästa vecka sedan. Inte kul att göra men det behövs.

Nu hoppas jag att ni får en riktgit bra helg och njuter av solen. Hoppas du känner dig piggar nu Lotta och att din tand sluta krångla. Tänker på dig ska du veta kompisen min.
Jag hoppas du får till alla dina hjärtan klarar nu i helgen Anna och jag vet ju att du börjat. Men det tror jag inte ska vara några problem utan att du får dom klara. Passa på att njuta av solen med.

Kramar alla mina vänner

Onsdag 070328

Vilken härligt varm och skön dag det varit idag. Jag hade tänkt städa till balkongen lite så den blev ren och fin men det blev inte så ska jag ju erkänna. Ellionora sov hela natten och ville ha mat vid halv sju. När hon fått vad hon ville ha somnade hon igen och eftersom hon inte bruka rsova mer än ca 1 timme tänkte jag att vi sover lite i min säng. Sagt och gjort så somnade jag med och hon vaknade vid tio tiden. Ja jag var vaken några gånger och skulle bara vila lite men så somnade jag om hela tiden. Fick inget gjort när hon sov eftersom jag inte klev ur sängen.

Sedan har vi ätit och hon sovit lite i omgångar. Men när hon vaknade i sängen i em var hon på ett jäkla humör. Jag tänkte vi skulle gått en runda och när inget hjälpte hemma så tog jag på oss och gick ut. Hon somnade efter en liten stund i vagnen och sov ytterligare 30 minuter. Sedan var hon sitt vanliga glada jag. =)

Efter att hon ätit när vi kom in gick vi ut på balkongen lite och hon plockade sönder en gammal blomma. Det gjorde inget och vi kunde vissla på pappa när han kom hem från jobbet. Patrik var trött och vilade en liten stund och efter ett tag somnade Ellionora med så jag hade båda mina godingar i sängkammaren ett tag.

Nu ska jag ta en kvällsfika och titta på Grey´s anatomy tänkte jag. Få se om Ellionora är vaken hela tiden.
Natti natti mina vänner!

Välkommen till min nya blogg!!

Nu har jag äntligen en egen blogg tack vara bästisen Lotta hihihihi!!! Välkomna att kika in =)
Här kommer jag lägga upp både det ena och det andra så vi få se vad som kommer ske med tiden.

Jag har fått till min första LO ikväll tack vara lite (eller en hel del) tankar och förslag från Lotta. Skönt att ha en vän som hon som ser till att jag kommer igång och få till första LO till Ellionoras album. Jag tog kort på den innan och jag är ganska nöjd. Fundera lite på vad jag ska göra mer och vill gärna ha lite förslag och idéer så den blir ännu bättre. Skriv gärna vad ni tycker för det är alltid kul att höra....

image1

Ja det är min första LO men inte första sidan i Ellionoras album. Tänkte nämligen börja med bilder när hon ännu var i magen min och de för bli den första. Ska bara bestämma hur jag ska lägga upp den.... =)

Idag har Ellionora och jag käkat lunch med kompisen Pernilla. Sedan tog vi en promenad i det härliga vädret ihop med 3 mammor från föräldrargruppen. Vi gick runt sjön och avnjöt en fika eller glass innan vi gick hem. När Ellionora och jag kom hem var jag duktig och gick två vändor till miljöhuset med sopor och kartonger. Så skönt att bli av med det och nu ska vi se hur mcyekt pysslande här hemma det kan bli imorgon. Borde putsa fönstrena men kanske börja lite på balkongen och putsa fönstrena när solen inte skiner där längre. Det återstå att se imorgon vilket humör dottern är på och vilken lust och ork jag har. Kram på er mina vänner


RSS 2.0