Dags igen.... Suck!

Har sovit så oroligt inatt. Var på en oriflamevisning igår kväll och det var trevligt och kul. Vi skojade på friskt fast det var första gången jag träffade dom. Blev ett bra resultat med så nu hoppas jag bara det fortsätter så här ett tag till. Körde där ifrån och var så glad. Började sakta ladda inför mässan som jag skulle vara med på ikväll då Jenny blivigt sjuk. Måste ju hjälpas åt och jag kunde ställ aupp denna gången. Hjälp jag ska prata inför 200 personer. Jag satte mig vid datorn och la in endel beställningar och började kände av litehalsbränna. Tänkte att det är bäst jag lägger mig och började göra mig klar för sängen. när jag kom in i sängkammaren så kom den där obehagliga känslan av illamående över mig och jag vände och gick ut igen. Känslan försvann lika snabbt som den kom och jag hoppades 2 tabletter novalucid och sömn skulle fixa det hela. Så fel jag hade...... Jag har vaknat flera gånger inatt av att jag mått illa av min halsbränna. Tidigt på morgonen gick jag upp och tog en tablett till och den hjälpte lite. Kände dock att det körde och bubblade i min mage så sedan sov jag oroligt för det. Suck!

Ellionora vaknade till efter någon timma och ville ha välling så jag fick upp igen och fixa iordning en flaska för det fanns ingen i kylen. När jag var påvät till sängkammaren kom Ellionora ut och sa "läsa bok". Jag försökte få henne att lägga sig och gosa med mig och äta välling men det slutade med att hon nästan blev ledsen "Nej mamma välling inte. Läsa bok mamma sitta govlet" Ja det är bäst vi läser lite bok och jag skulle sätta mig ner. Nej kände jag jag måste på toa. Rusade dit och sedan var det kört ;) Jag har bara "kissat" hela dagen mer eller mindre och då var det inte kiss som kom men Ellionora så att det var kiss när hon följde med mig in för det lät så. Inte lätt att förklara och det spelar ju ingen roll för henne. Magen är inte okej ännu men det bullrar inte så mycket så jag hoppas den lugnar sig så jag får sova inatt.

Det blev ingen mässa för mig ikväll som ni förstår och som tur var så kände sig Jenny lite piggare så hon skulle försöka hitta lite krafter och vara där. Jag håller tummarna att det går bra för henne och att det blir många visingar och rekryter nu.

Ellionora somnade tidigt ikväll och jag känner mig helt slut så jag ska snart lägga mig. Ska bara försöka kolla på Cold Case som har börjat nu. 

Ja just det,..... Patrik var med Ellionora på BVC idag på 2,5 års kontroll. Hon följer sin utveckling och var så duktig så det var inga större bekymmer. Ja hon pratar bak i svaljet sa Gunilla och det beror på att hon har tutten för mycket så nu blir det ändrade rutiner för fröken. Hon vägde 11,7 kg idag och var 87,5 cm lång. Inte illa måste jag säga och hon har nog tappat lite under veckan hon varit sjuk.

Nu ska jag lägga mig vid tv en stund. Har det gott mina vänner och jag hoppas ni får vara friska.

Magsjuka som inte vill ge med sig......

Ja då är det dags igen. Ellionora var hemma från dagmamman i en vecka för att hon var förkyld och hade feber. Jag blev förkyld på söndagen och fick sedan feber förra onsdagen. Dassig och febrig till fredagkvällen och var sedan knäsvag hela helgen och även på måndagen. Har jobbat tisdag och onsdag och fick ett mess från Patrik i onsdags att jag skulle förvarna jobbet att jag skulle vara hemma med en magsjuk Ellionora.
Ja det är ju min tur då Patrik var hemma alla dagar hon var förkyld sist och det är skönt att dela på det. Hon hade spytt 20 gånger sa Patrik när jag kom hem på onsdag kvällen och låg och sov utmattade i soffan. (Mattan hade hamnat på balkongen och ligger där ännu. Kemtvätten i veckan är det tänkt.) Jag bar in Ellionora till sängen och det skulle jag inte gjort. Tog inte lång tid förrän hon vaknade och ville till "tetten" (toaletten) och kräkas. Vi gick dit och hon fick upp lite slem. Höll på så till fram emot två på natten och sedan kunde vi sova till morgonen ca halv åtta. Då ville hon ha välling med det fick hon inte av sin "stränga" mamma. Vi började med lite dricka och det gick bra ett tag och sedan gick vi till toletten några gånger utan resultat. Sedan på em kom det en spya igen och vi började om från början. Nu är det så att hon har kräks en gång varje dag sedan dess och vill inte äta så mycket. Hon petar i sig lite och igår kunde jag inte annart än tycka det är konstigt. Hon var på toaletten och spydde lite innan middagen. Hon satt och väntade på maten och blev ledsen och behövde gå till "tetten". Sedan satte hon sig vid bordet igen och åt en massa broccoli. Trodde inte det skulle gå vägen men det gjorde det. Åt inte så mycket av pastan och korven men tog någon bit. Sedan ville hon inte ha mer och när jag skulle till jobbet igår kväll så ville hon lägga sig. Detta trots att vi sovit två timmar efter tre. Hon somnade snabbt och har sovit hela natten.

När jag kom hem i morse så hade Patrik och Ellionora varit på toaletten och hon hade spytt igen. Nu när jag kom upp efter att jag sovit så hade hon fyllt en överfull blöja. Det hade även runnit ut lite som Patrik hade missat så hon hade stått i det. Det blev en dusch och sedan lite lek i badkaret. Hon somnade hos mig i sängen och vaknade precis och är så ledsen. Har sovit i 2 timmar och börjar gosa här med mig. Det bubblar i blöjan men tror det bara är luft. Luktar inte nyponros.

Ja nu hoppas jag hon snart blir frisk och jag är hemma med henne tlls Patrik kommer hem imorgon em och sedan åker jag till jobbet och jobbar kvällen. Är ledig på tisdag och får se hur det går om hon kan gå till dagmamman på onsdag eller jag får vara hemma.

RSS 2.0