Nattjobb 22/7-09

Ja nu är jag tillbaka på jobbet efter min underbara semester. Tänk vad fyra veckor kan försvinna snabbt men vad mycket jag och familjen hunnit med ändå.
Jag började jobba i förrgår kl.21.00 och kom till barnakuten som var lugnt. En patient kvar och jag fick några samtal varav jag lovade in en liten tjej. Ja hon blev inlagd och vi fick sätta en "nål" på henne under natten men annars hade jag inget mer att göra på hela passet. Vi satt och pratade om våra semestrar och hade riktigt trevligt. Det var lite mer att göra på avdelningen men jag behövde inte hjälpa till med patienterna där utan det gick bra ändå. Städade och fyllde på lite istället som också måste göras.

Hem och sov gott och vakande av att det var dags att lätta på trycket. Det går tydligen inte dricka för mycket på morgonen ;-). Kunde inte somna om efter det men när jag kollade klockan så var hon ju ändå 20 i 3 på em så det fick gå. Upp och käka lite lunch innan vi åkte och hämtade dottern som varit hos farmor hela dagen och blivigt bortskämd.

Lagom när det var dags för att pysa till jobbet igår kväll så mötte jag min systerson som kom. Han ville gärna komma till oss innan han börjar skolan och det sker ju nästa vecka. Ellionora tog hand i handen och sa "Kom Oskar me´ mig och titta på filmen". Hon är för gå min trollunge som svarar bestämt om man kallar henne något "Nej ja heter Nåa Kemfos"

På barnakuten igår kväll var det en patient kvar som skulle läggas in på avd. 10 så de kom och hämtade henne innan kvällspersonalen gick hem. Sedan har natten hittills varit lugn och behaglig. Vi plockar, städar, äter och skrattar alla 3. Skönt att få en mjukstart när man börjar och nätterna har gott förfånadsvärt fort. Nu är klockan 04.16 och det är 3 timmar tills jag ska hem och sova några timmar. Få se om Patrik åker och handlar när jag sover så vi kan äta wokad kyckling med grönsaker och ris i em. Är så sugen på det...
 
Igår em bestämde jag med bästisen L att hon ska komma och scrappa på torsdag och det ska bli så kul. Tänk om jag kunde svänga ihop lite födelsedagskort till helgen då svågern och Oskar ska firas.Tänk att min lille Oskar blir 18 år. (Ja min och min det är ju så klart systersonen men ni förstår hur jag menar.) Ja det är bara att inse att han är inte så liten längre och ändå tycker jag inte systern min är så gammal. Konstigt det där men kanske beror det på att jag inte är gammal ;-)

Nu rundar jag av och jag hoppas ni bara har det gott alla mina vänner. Kramar!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tiden går bara för fort Camilla, så är det! Skönt att höra att du får en mjukstart på jobbet. Vi ses snart vännen, hoppas jag1 Kul att du o L fick tid att scrappa lite, nästa gång är jag nog oxå med!Kram

Jenny

2009-07-25 @ 10:40:06
URL: http://www.jenjenwig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0