Lördag mys i soffan

Nytt kort på vår lilla tjej. Amningen går bra ibland och inte så bra ibland men flaskan tar hon och eftersom jag pumpar så får hon min mat med tillägg av baby semp. Det viktigaste är ju ändå att hon får i sig mat.
Så här nöjd kan man se ut efter lite mat. Kläderna har hon fått av jobbarkompisen Jonna!


En vecka gammal 121119

Ja vad har hänt sedan i måndags :-) Ja i tisdag så var fröken lite mindre sugen på att amma och vid lunch började jag ge henne tillägg -baby semp för att hon inte skulle tappa för mycket i vikt då hon är så liten. Vad tredje timme väckte jag henne om hon inte vaknat och började amma om hon var intresserad och sedan koppmata henne med baby semp. Efter det satte jag mig och pumpade för att få igång produktionen lite bättre. Det går bra att koppmata henne och sedan i fredags så har hon ammat bättre.

Patrik och Ellionora kom och hälsade på en stund och i tisdags berättade hon att hon spelat ditt nya spel -Toy story 3 på Playstation 3 och hon beskrev ingående var hon var i spelet :-) Hon fick det i måndags em av Patrik då hon blivit storasyster och hennes kommentar när han sa det var från oss båda var att jag var världens bästa mamma och han världens bästa pappa :-)

Jag fick sällskap på rummet på tisdagen först av en nyförlöst kvinna och sedan när hon fick ett annat rum så mannen kunde stanna så kom det en yngre kvinna med sin son och pappa. Jag förstod att hon var besviken att de inte fick gå till familjeenheten så han kunde stanna med. Det var mycket skrik den natten från en hungrig kille och han bajsade många gånger. Hörde att hon berättade att de varit uppe och bytt blöja åtta gånger under natten men tydligen hade jag kopplat bort en del av de springen för jag har inget minne att de passerade vår säng så många gånger.
Vår lilla fröken åt bra på natten och var lättväckt varje gång. Lyfte lite på filten så vaknade hon :-).

I onsdags fick vi åka hem. De kollade bilirubinhalten i huden med en billicheck och det visade på 202. Det var god marginal till att de behövde ta ett blodprov. Barnmorskan på fm ville att vi skulle bada henne innan provtagning och hörselkoll så jag ringde och kollade om syrran kunde passa Ellionora eftersom hon inte fick vara inne på BB. Det var inga problem och när det var bokat så messade Frida och kollade hur vi hade det. Hon slutade jobba kl. 13 så hon kom förbi sjukhuset och hämtade Ellionora som tyckte det var så roligt att få åka med favoritkusinen Frida och hem till moster.

Vi gick in på BB och då hade personalen bytt och en barnmorska Guje tog över. Hon ville att vi gjorde hörseltestet och pku provet innan badet och det gjorde vi gärna. Då kunde vi ta badet hemma ihop med Ellionora som vi ville från början :-). Hörseltestet gick bra och provtagningen gick bra. Vår lilla fröken sa inget när de tog provet utan sov genom detta mätt och god som hon var. Det var en kollega till Guje som tog provet då Guje var på familjeenheten och lämnade bort min rumskompis där.
När Guje kom tillbaka pratade vi lite om hur det varit på BB och vad vi ska tänka på hemma. Hon tyckte hon var gul när hon kikade på vår tös så en ny billicheck togs och då var det 275. Siffror över 250 så tas alltid ett blodprov för att se hur hög halt det är i blodet. Vi hade packat ihop oss och var på väg men gick nu vänta till efter provtagningen. Både Patrik och jag hann tänka på hur jobbigt det skulle vara att behöva packa upp igen och stanna en natt till.
Provet togs i andra handen och vår tös sov genom detta sticket med och efter det åkte vi och hämtade hem Ellionora och körde hem.
När jag satt och ammade fröken så ringde Guje och meddelade att bilirubinvärdet var 202 och ingen fara med andra ord. Fick veta att de rådfrågat jouren Johan Jonsson och det var bra.

Vi badade fröken vår i torsdags och både Ellionora och lilltjejen njöt av badet. Ellionora tyckte det var roligt att hon gick bada henne och Patrik tog många fina kort.
Under dessa dagar har vi mest bara tagit det lugnt och njutit av att vara hemma hela familjen. Ellionora gosar och pussar på lillasyster och hjälper gärna till och hämta saker mm. Hon är så hjälpsam och även om mamma inte kan leka och vara med henne hela tiden så har hon accepterat detta bra. Hon vet ju att lillasyster måste ha mat när hon vaknar och att hon inte kan vänta så länge. Ellionora tycker lillasyster kan skrika högt och hon får ont i öronen då ;-).

Amningen går då där. Fröken vill gärna amma men vi får inte till det. Hon stänger munnen för tidigt så hon inte får riktigt bra tag. Vi kämpar på och efter att hon försökt amma ett tag blir det tillmatningen på kopp och sedan pumpar jag ut så det finns mat till nästa matning. Ja det räcker inte utan hon äter baby semp 1 med. Vi var på amningsmottagningen i fredags och då hade hon inte gått upp utan vägde 2372 (2374gram i onsdags) men där fick hon ett bra tag med barnmorskans hjälp och fick i sig 15 ml. Ja det är ju typiskt ;-) Vi har fortsatt öva under helgen och det går upp och ner. Nu börjar vi komma upp i lite mängd mat och det är tidskrävande att koppmata. Idag var jag på BVC för att kolla vikten och till idag hade hon gått upp 15 gram så nu har det vänt iallafall.

Vi har börjat ge henne med flaska ikväll så vi får se om hon helt rata bröstet eller hon klarar båda delarna. Självklart erbjuder jag bröstet först och allt eftersom hon växer kanske vi kommer på hur vi ska få till amningen. Det viktigaste är att hon får i sig mat och växer!

I fredags och söndags kom Mattias hit och han myste med lillafröken och beundrade henne. Det var roligt att se och hon tittade med stora ögon på honom. Han frågade mig med hur det gått och hur jag mådde och det var trevligt med så spontana frågor.

I lördags kom faster Liina hit och lämnades paket till vår lilla tjej. Ellionora öppnade paketen och där fanns en tiger dress med tigermössa och en body till. Hon får växa till sig för att den ska passa och då blir hon en liten tiger :-). Även Ellionora fick paket av faster och fick fem nagellack som hon blev så glad över. Vi målade en färg på varje nagel och messade en bild till faster så hon fick se hur fint det blev.
I lördags fm kom även Elinore hit då hon var i Växjö och hon tyckte hon var lik storasyster. Paketen hon hade med sig till vår lilla tjej öppnade Ellionora och i det låg det en stickad filt i grått/rosa/vitt och jag skojade att Elinore stickat den själv. Den var jättefin och den får vi ha i vagnen tror jag.

Andra saker som fröken fått är rosa rosor och en nalle som farfar kom med från dom i torsdags kväll. Han var kvar länge och fick gosa med det nya barnbarnet länge. Var så roligt att han inte hade bråttom utan var länge här. Kläder från syster med familj, kläder från jobbarkompisen Jonna och en "grattis"kartong med choklad till oss från Jonna. Två nallar av mina jobbarkompisar, kläder som farmor köpt från hela familjen och en stickad kofta och mössa från mormor och morfar.

Nu ska vi bara få in skötbordet i datarummet då kläderna kan läggas där och Ellionoras kläder hamnar i hennes garderob.


Första dagen!

Var väldigt pigg hela dagen igår och första besöket blev av min syster efter lunch. Hon höll sitt lilla syskonbarn och tyckte hon var liten och näpen. Frida kom sedan efter sitt eget läkarbesök och fick hålla sin nya lilla kusin. Fick namnförslag av henne som Agnes, Rut och Siv :-).
När vi satt där så kom Patrik, Ellionora och Soile och hälsade på. Sedan kom mamma och pappa och hälsade på sitt åttonde barnbarn :-) Hon fick en stickad mössa och kofta av dom och av syster med familj fick hon två hakklappar och en rosa dress. Sedan fick Ellionora en pyssellbok av moster och frallor av mormor och morfar.

Ellionora hade köpt en giraffgose till lillasyster och jag fick lite dricka, kexchoklad och en triss. Få se om det blir vinst på den :-)

Jag var pigg hela dagen och det var roligt med lite besök. Tog det lugnt på kvällen och kopplade av och hade en bra natt på BB. Fröken vaknade till några gånger och försökte amma.


Förlossningen 121112

När jag rullade ut från ambulansen så sa Fredrik att jag litar inte på dig så vi tar med den här. Jag förstod att det var väskan de behövde om hon kom på vägen upp till förlossningen. Värkarna kom tätt och det tryckte neråt hela tiden. På väg in i hissen sa Fredrik "det blir kanske en klassiker i hissen" Vänta blev mitt svar för jag kände hur huvudet pressade neråt och tänkte det är bättre de ev få ta emot utanför än i hissen. Värken släppte och vi åkte upp. Väl på förlossningen så tog en underbar barnundersköterska emot oss och barnmorskan kom sedan mitt i en värk. Sedan blev det överflyttning till förlossningssängen och efter nästa värk fick jag vända på mig ett halvt varv och lägga mig på höger sida. De kopplade upp mig på ctg och såg de kraftiga värkarna och sedan kände barnmorskan Gunilla att huvudet stod några cm upp i nederkant av bäckenbotten. Vi var på förlossningsrummet vid sex och tjugo minuter senare föddes vår andra tjej. Jag hade lustgas vid tre krystvärkar och sedan körde jag utan och det gick bra. Patrik var vid min sida hela tiden och höll min hand när hon kom ut. Tjejen hamnade snabbt på mitt bröst efter att de torkat av henne lite och hon skrikit lite. Hon låg där och tittade med sina stor ögon på oss och undrade var hon var såg det ut som. Patrik klippte navelsträngen och efter tio minuter började hon söka efter mat så då la vi oss tillrätta och hon började sutta.

Jag fick några små bristningar i slemhinnan som barnmorskan sydde för att inte det skulle svida så mycket när jag skulle kissa. Det gjorde väldigt ont när jag fick bedövningssprayen men det lugnade sig ganska snabbt och andra gången de sprayade kände jag inget. Sedan sydde hon mig med några små stygn och jag har glömt fråga hur många :-)

Hon suttade mer eller mindre i två timmar och tog paus när jag var på toa. Då var hon i Patriks famn och spanade in pappa :-) Kan säga att det sved att kissa så det var tur att jag var ordentligt kissenödig så jag inte knep till. Andra gången jag var på toa kändes det inget så jag ska inte klaga. Vid halv nio så somnade fröken och vi väntade på frukosten. Hade fått in dricka men fick inte äta något om jag skulle bli dålig. Var väldigt länge att vänta till halv tio innan vi fick frukost för jag var hungrig redan efter förlossningen :-) Hann ju inte äta under natten ;-)


Vilken måndag :-)

Ja nu kanske jag ska skriva lite mer om dagen :-) Jag hade magkatarr igår kväll och tog en omeprazol innan jag la mig. Sov till halv ett ungefär och vaknade av magkatarr så jag gick upp och tog ett glas fil och satte mig i sängen och drack det. Tog en extra kudde och somnade om. Vaknade vid två att jag mådde illa och tänkte jaha nu ska jag spy pga min magkatarr. Upp och tog två novalucol och efter en kort stund fick jag in på toa och spy. Fick ont i magen och fick diarré två gånger och somnade sedan om. Tänkte att jaha nu kör det nog igång om jag fått en magsjuka.
Somnade till och vaknade med ont lågt i magen och gick på toa men kissade bara. Kände att det började göra mer ont och tog två alvedon tio i fyra och klockan fyra "hoppade" jag in i duschen för att se om allt lugnade sig. Men set gjorde det inte och när sammandragningarna ökade och började gör mer ont ropade jag på Patrik som vaknade andra gången. Han ringde in till förlossningen och var det mellan tre till fem minuter skulle vi åka in. Patrik ringde till sina föräldrar och Soile kom vid halv sex. Hon hann inte mer än komma förrän jag kände att nu kommer bebisen. Det blev ett samtal till 112 och de skickade genast en ambulans samtidigt som 112 fortsatte prata med Patrik. Vattnet gick där i duschen och värkarna kom tät och bara pressade neråt. Blev uppdaterad var ambulansen var och tänkte att hon kommer hemma. Två ambulanskillar kom upp och den ena - Fredrik började prata med mig. Han frågade mig om jag trodde jag höll på att föda nu eller om vi skulle se om vi hann in. Jag valde det sista och de förberedda en bårstol till mig. Jag fortsatte att försöka inte krysta vid värkarna och det fortsatte rinna längst med benen i duschen. Tänk vad jag kunde koppla bort! Där stod jag naken i duschen på alla fyra och pustade. Ja jag hade en bh på mig men mer blev det inte innan de kom. Fick min morgonrock av Patrik när jag skulle sätta mig på stolen och de bar ner mig ut till ambulansen. När värken släppte så fick jag byta till båren och det var så skönt att stiga ner barfota på den våra asfalten . Jag tittade upp mot himlen och konstaterade att det var stjärnklart och fint. I ambulansen frågade jag vad klockan var och fick veta att den var 5.50. Sedan sa Fredrik; nu vill jag att du pratar med mig Camilla. Jag ska sa jag och han fortsatte. Om du känner att du måste krysta så säger du till så vi kan stanna. Jag svarade ha och tänkte att det vill jag inte. Jag kände inte av svängarna när jag åkte och frågade var vi var. Då var vi vid domkyrkan och på väg in i rondellen. Inte långt kvar tänkte jag mellan värkarna. Patrik satt bakom mitt huvud och jag höll mina händer mot båren mot honom när värkarna kom och de kom tätt.


Vår dotter!

Idag klockan 06.20 föddes vår lilla tjej. Hon hade bråttom och vi tog ambulans in så nu har jag testat det. Var på förlossning vid sex ca och dom sagt 20 minuter senare föddes hon.
Här kommer en bild på henne och hon väger 2538 gram och 47 cm.


Lördag och grattat pappa på fars dag!

Idag har jag gjort 37 fulla veckor så nu kanske jag ska packa väskan så den är klar när vi behöver åka in :-) Idag fick både Frida och syster min känna bebisen sparka eller röra sig.

Vi var hos mina föräldrar idag och firade pappa på fars dag så här dagen innan. Vi var där alla utom Uffe som var på jobbträff hela dagen. Syrran åkte med oss hem då Oskar skulle till kompisar i Alvesta.

Som alltid fick vi god middag. Kycklinggryta med ris eller potatisgratäng och sallad till. Sedan blev det hemmagjord tårta, ostkaka med grädde och sylt och en äppelkaka med vaniljsås. Allt väldigt gott och det känns som jag inte behöver äta på flera dagar men vet så väl att det kommer kännas annorlunda under natten eller imorgon bitti :-)

Var iväg och köpte en rökig wiskey till Patrik idag och köpte några liljor som han fick idag så de snart slår ut lite snabbare och han tackade så för dom och det var roligt.

Nu ska jag snart lägga mig och hoppas på en bra natt så jag slipper vara så gäspig imorgon.


Fredag 9/11 2012

Ja idag är Ellionora ledig med mig och hon sover länge :-). Få se när hon vaknar men hon behöver sova ut. Det är jobbigt att gå i skolan och stiga upp tidigt ;-).

Igår var första dagen på länge som jag lämnade och hämtade Ellionora på förskolan. Hon ville inte åka med min jobbarkompis Malin på morgonen utan vi gick och det gick jättebra. Jag bar hennes ryggsäck med gympapåsen i och vi pratade hela vägen. När vi kom fram så kom kompisen Malin direkt till Ellionora och sa att hon precis kommit. Vi sa hejdå och Ellionora sa hejdå till bebisen som hon brukar och ställde sig i fönstret med Malin och vinkade åt mig tills jag försvann bakom hörnan. Började små regna när jag gick hemåt och det var tur jag hade regnjackan på mig.

Fick tag på försäkringskassan på väg hem och vad hon kunde se hade min gravidpenning (havandeskapspenning) blivit godkänd så nu får jag ändra det på jobbet :-). Tänkte att jag väntar till idag för att se om jag får besked på nätet med. Det har jag inte fått men jag ringde och ändrat från min semester till gravidpenning så nu har jag ännu fler semesterdagar sparade som jag kan njuta av.

När jag skulle hämta Ellionora igår så öppnade sig himlen men tills jag kom ut hade det lugnat sig lite. Fick som vanligt vänta på att fröken skulle äta klart men det gör ju inget utan det är bra hon äter bra i skolan. Vi gick hem och det tog tid :-) Var så mycket som skulle göras och tittas på. Tur vi inte hade bråttom :-)

Tog lite glass till mellanmål och det var gott. Sedan började jag frysa och jag vet inte om det var pga glassen eller för att jag blev kall när vi gick hemåt. La mig under en fleecefilt och låg där hela kvällen med lite pauser av toabesök och vattenglas påfyllning.

Dottern sov jämte mig inatt och jag har varit vaken en stund på morgonkvisten. Var tvungen att lätta på trycket och äta lite fil och flingor. Jessica var online så vi spelade lite ruzzel. Hon jobbade inatt så några omgångar hann vi med innan jag somnade om igen.

Idag blev det sovmorgon och en god frukost med dottern. Hon fick äta sin macka vid datorn och det uppskattades. Sedan har hon mest spelat idag i detta mulna väder. Jag har gjort detsamma men även tvättat en maskin tvätt och städat av båda våra toaletter. Jag har inte tagit golvet utan det sparar jag till Patrik då jag tror det frestar magen lite mycket. Räcker att ta toaletter så känns det jobbigt och motigt med magen min. Det blir ju inte några sammandragningar vilket är skönt men jag är försiktig ändå.

I em blev Ellionora och jag hämtade av Jessica min underbara jobbarkompis och vi åkte till Hennings och tog en fika. Det var lugnt och skönt att sitta där och prata och njuta av en smarrigt fika!
Fick skjuts hem och sedan blev det pizza, kebabtallrik och kycklingtallrik till hela familjen och nu ligger jag i soffan och slappat till x factor medan dottern spelar på min dator. Patrik och Mattias spelar något nytt spel i köket.


Onsdag kväll

Ja idag har varit en lugn men orolig dag. Bara för att jag vet att magen inte växt så har jag känt efter rörelser hela dagen. Normalt är det ganska lugnt på fm och tidig em men nog tusan blev jag orolig när det bara kom enstaka puffar och väldigt försiktiga.
Efter att jag hämtat dottern och vi käkat lite mellanmål så traskade vi ut en runda till lekplatsen. Jag ringde min syster och hörde hur hennes intervju gått och hur hon mådde medan Ellionora lekt, klättrade och busade runt. Blev lite gungande med innan vi gick in (efter mycket tjat från mig) eftersom jag behövde gå på toa och började frysa. Tog inte på någon mössa vilket var dumt.
La mig lite när vi kom in medan Ellionora målade och då rörde det sig i magen en liten stund. Kändes så skönt! Patrik köpte med kinamat till oss idag och det var gott.

Satt med min fleecefilt runt mig när jag och dottern kollade på Törnrosa. Efter ett litet tag ville hon göra mig sällskap under filten och där satt vi och mös :-). Vi fortsatte kolla på en film om Lillefot och då kom Patrik och gjorde oss sällskap. När han la sig i stora soffan under täcket ville Ellionora byta och gjorde så. Hon satt eller låg bakom pappa och myste. Bär filmen var slut var det dags att borsta tänderna och lägga sig för fröken så det gjorde vi. Jag läste en saga och killade henne en stund. Under denna tiden så hörde jag Patriks djupa andetag och han sov så gott och gör ännu. Somnade innan dottern och jag hoppas han sover hela natten.

Nu ska jag med sova så jag orka upp med dottern imorgon bitti. Har en snäll jobbarkompis som kan lämna Ellionora imorgon när hon kör så jag få se hur vi gör.

Har känt av bebisen en vända till ikväll och efter en kort prat med pensionären Birgitta Sönnerstedt så blev jag lugnare. Hon berättade att när hon väntade Fia så lugnade hon ner sig i magen och sedan några dagar senare föddes hon så kanske det blir ett besök till förlossningen ganska snart. Ja vi får se!


Dagens kontroll på Mvc 6/11 2012

Patrik lämnade Ellionora på skolan idag och jag hämtade henne innan lunchen halv tolv. Sedan körde vi ner till Salong People för att klippa oss hos Nina. Nu är jag korthårig igen och det känns skönt. Ellionora vill ha långt hår igen och vi klippte bara luggen och toppade resten. Hon fick ett grönt äpple sprayat på ena sidan och ett lila hästhuvud på andra sidan, sedan glitterspray över håret.

Sedan köpte jag mat på Mc Donalds eftersom hon inte ätit något och sedan körde vi till barnmorskan för veckans kontroll. Inget läckage i urinen och vikten var densamma som tidigare. En sammanfattning av min graviditet då hon inte litar på att jag håller mig tiden ut :-). Blodtrycket var bra 120/80 idag och sedan mätte hon magen. Den hade inte växt denna veckan heller så nu blev det koll på deras pm. Enligt pm:et bör en ny koll mätas av magen nästa vecka. Hon kollade med en gyndoktor för säkerhetsskull och hon tyckte att det var okej att avvakta till mätning nästa vecka. Nu är det bara till att vänta till nästa vecka och hålla koll på att bebisen fortsätter röra sig lika mycket som nu. Få hoppas magen växer till nästa vecka för annars blir det ultraljud för att kolla hur bebisen mår.

Har plockat ihop sängkläderna och åkpåsen och skyddet till vagn och spjälsäng så svärmor får något att tvätta. Hon vill så gärna hjälpa till så den kassen får hon idag när hon kommer och lämnar två fack med ägg till oss.

Blev lite julmotiv målade igår på pysselkvällen och mycket prat med Jonna och Solveig och det var så mysigt och trevlig.

Ska se om det kan bli några fars dags kort imorgon så de är klara till helgen.


Söndag kväll 3/11 2012

Sovit gott inatt och vaknade vid nio tiden precis innan dottern vaknade. Killade henne lite på ryggen,armarna och benen medan vi låg där och pratade. Vi gick upp och gjorde lite scones som vi njöt av hela familjen. Det var så gott och mumsigt och uppskattades av oss alla tre.

Sedan har Ellionora tittat på Barnkanalen och spelat lite på min dator medan jag diskade upp och började stämpla lite julmotiv till julkorten.... Blev riktigt snyggt och så roligt att motiven blev som jag tänkt mig :-). Få se om det blir lika bra när jag sätter ihop korten tillslut.

Sedan fick det bli en paus eftersom vi skulle på middag till Högstorp och svärföräldrarna. Vi gjorde oss klara och åkte dig och maten var precis klar. Det blev kalkon, potatis, blomkål, morötter, sås. Sedan fanns det julmust eller mjölk att dricka och gelé och ättiksgurka för de som ville ha. Ja som vanligt så åt vi oss proppmätta för det är ju så gott! Fortsatte att sitta och snacka i köket med Soile och Momii Liisa medan Christer diskade upp och Patrik gjorde Ellionora sällskap framför tv :-). Tog en kopp te och en liten chokladbit innan vi körde hem igen. Av någon konstig anledning fick vi med oss två kassar med kläder från farmor. En påse med tre byxor och en med tre tröjor så nu finns det lite nytt till dottern att ha. Tusan vad hon växer vår stora tjej!

Tog det lugnt när vi kom hem och gjorde Ellionora klar för sängen. Det var väldigt svårt för henne att somna i sin säng ikväll. Jag läste saga och killade henne och då kom hon på att hon var hungrig på en macka (trots att hon åt gröt innan hon la dig). Gjorde en macka som hon åt upp och sa Godnatt. Sedan har Patrik varit inne en vända hos henne och tillslut sa jag "mamma sitter här tills du somnat" och då tog det kanske en kvart innan hon somnade och snusar så gott här. Kommer nog vara lite segt imorgon bitti när Patrik väcker henne för att hon ska till fritids.
Vi har bestämt att hon lämnad av Patrik måndag till onsdag och jag hämtar henne. Sedan får jag göra båda delarna eftersom vi inte har fritidsplatsen kvar.

Ja just det..... Med reklamen idag kom både Br leksaker och Toys r us katalogen och dessa har Ellionora gått genom och markerat vad hon önskar sig. Inte en docka blev det men spel, prinsesshus, pysselsaker, discolampa, påslakanset blev det bl.a. Ja vi får se vad tomten kommer med ;-).

Har haft ont långt ner i magen idag men inga sammandragningar och det har blivit bättre fram åt kvällen. Få se vad jag hittar på imorgon men lite scrapping med jobbarkompisarna blir det nog på kvällen. Snacka, scrappa och fina ihop är alltid trevligt och jag få ta med lite och sedan göra klart hemma om jag saknar något :-)

Nu är jag inne i vecka 37 och det känns så skönt att vi klarat av 36 veckor nu. Få se om mer rörlighet och aktivitet sätter igång det hela eller jag kan hålla mig ett tag till. Bebisen är klar nu och ökar bara i vikt så det är inte så farligt om den bestämmer sig för att kika ut men jag kan gärna vänta lite till.


Lördag kväll och idag 36 fulla graviditetsveckor :-)

Usch inte haft en bra natt. Vaknade med magkatarr och kunde sedan inte somna på några timmar. Somnade tillslut om och sov ett tag innan jag fick upp och äta frukost. Tog en lugn fm och efter lunch åkte vi på bio hela familjen och såg på filmen Modig. Det var väldigt uppskattar och Ellionora blev så överraskad.
Köpte med oss middag hem och avnjöt den framför tv:n och sedan har vi mest slappat. Ellionora stämplade lite motiv som hon färglade som jag med gjorde. Inte kan mamma pyssla själv inte :-)

Köpte ny medicin för magen idag och den verkar hjälpa vilket är så skönt. Nu ska jag hoppa i säng och sova i några timmar.
Det är någon som puffar i magen här och hela magen rör sig. Känns mysigt men lite konstigt ändå ;-) Gäller att njuta av denna känsla :-) Ellionora gillar att känna bebisen så det gör hon gärna.


RSS 2.0