Fredag 071207

Det är inte ett härligt vinterväder ute utan mest regn och plusgrader tycker jag. Men det är mysigt nu när alla stjärnor och ljustakar lyser upp i mörkret. Hade gärna haft lite vitt snö på marken med och några minusgrader för då infinner sig julkänslan. Men det blir ju jul oavsett vädret.
Nu har vi bakat julgodis så det står härliga till. Tänk vilka härliga kompisar man ha och vilken rolig heldag vi hade här eller vad säger ni J och L? Jag har inte tagit någon bild på gottigheterna men kanske det kommer en bild om ett tag. Det blev kolor, knäck, cornflakeskakor, marsipan godis och pralliner. Mycket sött och gott att bjuda på när det kommer gäster... Tur inte dottern hittat burkarna i skafferiet.

Igår var jag och dottern hos Soile och vi passade på att göra 2 olika pralliner där med. Få se om de uppskattas men det verkade som sambon gillade dom igår när han smakade en. Den med ljus choklad fick jag inte med hem för den hade inte stelnat när jag åkte men det tror jag blir god.
Ska nog ge mig å att göra något mer godis och är sugen på att testa Lelias Rocky Road. Lite nyttiga nötter bland allt godis och den blandninge måste vara kanon.

Dottern sover här ni och snart ska vi ner på stan och möta bästisen P och ta en härlig lunch ihop. Tyvärr så regnar det till och från idag med men jag håller tummarna att det håller uppe när vi går. Ska nog ta och köpa ett lussenattlinne så vi kan lussa lite på lucia. Kan vara kul att åka runt lite och överraska med lite fika hos några personer.... Bjuda på lussekatter och pepparkarkor kanske.

Försökte få Ellionora till att posera lite för mig men det gick sådär.... Tänkte jag skulle få lite fina snygga kort på henne när hon hade en fin klänning men det är nog bäst att jag och P hjälps åt om det ska gå. Hon har myror i brallan och vill inte stå eller sitta still. =) Resultatet kommer här framöver för er som är nyfikna.

RSS 2.0