Ny LO klar 070924

Ja för er som väntat så har jag idag gjort det sista på min LO (Layout) på "Bad med pappa" som ska in i Ellionoras eget album. Här kommer en bild på den:
image34

Det blev en suddig bild men jag orkade inte ta ur den ur fickan och med blixten blev det bara en ljus prick någonstans men jag hoppas ni ser hur den ser ut iallafall....

Ellionora och jag tog en promenad i solen ner till stan. Kom på påvägen ner att vi kunde fika med hennes Mommii och ringde. Hon hade precis kommit hem från stan så vi köpte med fika och gick upp till henne efter våra ärenden. Ellionora jagade katten Fia ett tag och det gillar hon. Gäller bara att vara lite vaksam så Fia hoppar undan och inte Ellionora drar henne i svansen men det har gott bra hittills. Fia är så nyfiken med så hon går gärna nära men gillar inte när Ellionora få tag i henne ;-) . Vi bestämde att vi ska träffas på onsdag fm på torget och gå lite på stan ihop och fika innan vi går hem. Ellionora somnade när vi gick hem och vi träffade en ny konsulent till mig utanför. Vi satte oss i solen och testade läppstift och kom nog fram till 2 bra nyanser till hennes mamma. Satt sedan och snackade lite och då kom Patrik hem. Han tog med sig Ellionora upp då hon blivigt utråkad och hon somnade en stund efter att jag kommit upp. Sov en kort stund innan det var dags för mat och sedan har hon varit vaken ikväll. Vi fikade ihop alla tre och hon är så rolig när hon ser en kaka. Hon blir helt tokig så vi få inte ha kakor framme ofta inte. Imorgon är det dags för ny vikt och längd och det är alltid spännande. Jag har för mig att vi skulle träffa läkaren men är tveksam så vi få se. Det är dags för nästa vaccination så den kommer nog imorgon.

Nu ska jag runda av och fortsätta prata med min bästis som är online. Kramisar

Scrappkväll 070918

Ja i em pös jag till bästisen Lotta för vi hade bokat in en pysselkväll. Tyvärr kom jag iväg lite senare än jag tänkt men så blir det ibland. Kom fram med min tunga väska och möttes av Lotta och Max. Max blev lite blyg en kort stund men sedan busade jag med honom. Han visade sin fina kanin och sitt monster som låg i sängen. Tände även sin "monster" lampa (som är en polisbil). Han gav mig en bok som jag skulle läsa och stod sedan bredvid mig och bara såg nöjd ut. Du är allt en filur Max!!! Men en så underbart go filur!!!

Lotta och jag traskade ner i källan och började förbereda inför vårt scrappande. Han plocka upp och sedan var det dags för mat så vi gick upp igen och mumsade på en god middag. Uffe hade fixat till det så bra och det var gott även om han envisades med att han försökt göra köttet segt ;-). Efter maten traskade vi ner i källan och satte igång. Det blev en LO gjort av mig och en LO blev inte riktigt klar så den får jag fixa till här hemma. Så här ser den som blev klar ut:

image33
Lite suddig bild men jag hoppas ni ser lite hur den ser ut....

Stämplade endel och målade till några med Lottas akvarellpennor. Det var enkelt och blev ganska snyggt... Ja den första blev sådär eftersom det inte blev så stor nyansskillnad men jag lär mig så nummer två blev bättre. Få se om jag kan få till några fina kort med dom på framöver.
Lotta var flitig och gjort 2 kort helt klara och det 3 nästan klart. Det var en Bubbe som var tvungen att torka men imorgon blir den klar och det ska bli så spännande att se den fäst på kortet. Tycker dom blev så läckra och snygga. 

Ja nu är klockan mycket och jag ska krypa i säng så jag orka med morgondagen. Fullt upp på schemat och få besök redan runt tio. Natti natti mina vänner nu kryper jag till kojs!

Scrappmässa i Göteborg 2007

Igår var jag och Lotta på resa på egen hand. Vi tåg tåget kl. 8.42, jag stressade som tusan och kom strax innan tåget rullade in så Lotta blev nervös där hon väntade. Vi tog plats och sedan bar det iväg till Göteborg mot Scrappmässan. Vi snackade om altl mellan himmel och jord och helt plötsligt var vi framme. Tåget stannade vid Liseberg så vi hoppade av där (har inte varit med om det innan men så åker jag inte tåg så ofta) och kom upp precis perfekt. Gick till Svenska mässan och så var vi framme. Det var så mycket folk när vi kom så det var trångt och svårt att komam fram. Endel barn var där och de gillade inte värmen och det förstår jag när vi tyckte det var varmt och olidligt emellanåt. Det blev endel inhandlat tack var pengar från min sambo. Det blev lite nya papper, några blommor och sedan stämplar. Sedan blev skallen full med inspiration och idéer så nu återstår det bara att få till en dag och göra något av allt som flyger omkring.

image30
Här sitter jag och kollar lite vad jag handlat när vi tog en sittpaus.

image31
Här står Lotta och spanar in de snygga Bubbarna från Landstoken.se. Vi var i hennes shop flera gånger och kikade och handlade.

image32
Här sitter Jag och Lotta på stationen och väntar på att vi får gå på vårt tåg hem. Glada tjejer men trötta efter en heldag i Götet. Tåget tog en konstig väg hem tyckte... vi var uppe i Falköping - byte, ner till Jönköping och Nässjö -byte och sedan till Alvesta. Jag körde hem Lotta så hon slapp gå i mörkret och kylan. Sedan gick det fort in till stan och Högstorp där jag hämtade Ellionora (som sov) och Patrik. Jag tog en macka där och pratade lite innan vi packade ihop och körde hem. Somnade direkt när jag la mig och det var så skönt. Vilken härligt dag!!!

13 månader

Ja idag är Ellionora 13 månader och idag ska vi göra en fot och handtavla då vi missade dettta vid1 år. Ska se om vi kan få båda på samma tavla eller det bara bli en hand och en fot på var sin tavla.

Hon kryphasar sig framå nu med en rasande fart och de sista dagarna försöker hon ställa sig upp hela tiden. Det går bra ibland men annars fastnar hon halvvägs och vet inte hur hon ska ställa sig upp. Oftast blir det när hon inte har något högre att resa sig mot. Vi ska på sångstund i em och sedan gå och möta Patrik. Han få ta Ellionora hem och jag ska sätta igång med lite träning tillsammans med några tjejer. Det ska bli skönt att komma igång och blir det genomgång så blir det nog inte så mycket träning idag men vi börjar iallafall.

Imorgon är det vår årsdag och jag funderar på att köpa något till Patrik. Någon god choklad bara till honom från mig. Vet dock att han inte kommer komma ihåg att det är det så jag kommer inte få något själv och det är lite tråkigt. Vi ska hem till mina föräldar imorgon för Patrik och pappa ska ut och fiska innan hösten blir för sen. Det verkar bli fint väder så vi hoppas det håller i sig denna gången så det inte blir inställt igen som de 2 tidigare gångerna. Jag tänkte ta Ellionora och åka och gratta mormor som fyllde i söndags. Jag sa att vi skulle komma ut i veckan och det passar perfekt imorgon när vi ska däråt. Pappa kan säkert hämta Patrik så vi kan ha bilen och inte behöver åka in till stan för att hämta honom och sedan köra ut igen.

Igår var jag på ett oriflamemöte med en gäst. Min gäst Mia registrerade sig som oriflamekonsulent och det är så kul att jag lyckats träffa några som är intresserade av att tjäna pengar och köpa billigare och bra smink. Tänk om jag kunde springa på fler som blir intresserade och som även vill ha visningar. Det skulle hjälpa mig så!

Nu ska jag diska lite så det ser lite snyggare ut här. Blev inget sådant gjort igår när jag var iväg =). Ha en bra dag mina vänner. Kramar

RSS 2.0