Simhallen 13/1 2011

Vilken underbar dag vi hade på simhallen när sambon fyllde 37. Vi började dagen med att jag och Ellionora slog in palet och väckte pappa med skönsång "Ja må han leva..." och grattade honom. Han fick pengar till Helges Håla och 2 chokladkakor. Den ena skulle vara god till wiskey men jag kan säga att han inte testade den till wiskey men chokladen var god =).

Efter frukost/lunch packade vi ihop oss och åkte till simhallen och Ellioora var överlycklig. Det var varmt i duschen och Ellionora uppskattade att hon kunde starta den själv. Väl påklädda i baddräkt mötte vi pappa och kopplad av i bubbelpoolen och sedan blev det bara äventyrsbad hela tiden. Ellionora ble jagad av pappa i virveltunneln och skrattade så hon tjöt. Vi simmade ut utomhus och inte var det kallt där tyckte hon. Hon ville upp och klättra men där gick gränsen för det var några minus ute och halt runt omkring =) Den röda rutshekanan var så uppskattad. När hon åkte med pappa så bara fastnade dom så hon ville åka med mamma för då gick det undan. Hon lärde sig åka själv och vi vågade släppa henne och Patrik tog emot vid slutet. Vilken lycka det var i hennes ansikte hela tiden. Efter badet så hälsade vi på Patriks mormor en stund medans Patrik åkte till Helges Håla för att köpa presenter för presentkorten och pengarna han fick av oss och mormor Liisa.

Sedan bar det iväg hemåt och fixa middag tills Liina kom för att gratta sin brorsa. Det blev kyckling och grönsaker i sötsur sås med ris till. Uppskattades och var gott. Vi började kika på Sagan om Ringen sedan men tog en paus för det var ju jobbardag dagen efter. Somnade gott i sängen och det första Ellionora sa när hon vakande " Kan vi åka till simhallen där vi var igår igen?"  Ja det är klart vi ska göra och det är ju skönt att åka dit mitt i veckan när det är lite folk. Inga köer eller trängsel vilket är perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0