Söndag 070429

Idag var det simning på fm och det var uppskattat av Ellionora. Hon bara njuter av badet och det är så härligt att se. Hon skrattade och pratade när vi samlades för att avsluta badet. Fick som alltid leende av de andra föräldrarna och visst är det smittande när man hör henne. Vi lärde oss några små saker idag. Vi kokade kaffe och det tyckte hon var konstigt. Sedan höll hon mig i tummarna och hon simmade ryggsim som ni kan se på kortet. Jag höll naturligtvis i hennes händer och när hon började bli trött så släppte hon ena handen hela tiden. Hon kikade med ena ögan under vattnet, lapade bassängvatten och tog några dykningar även om det inte var meningen men lika glad var hon efteråt.

image7

I em fick vi besök av en kompis. Nova kom på lite fika med sin mamma och pappa. Ellionora sov när dom kom men vaknade en kort stund efteråt och blev så glad när hon såg att vi hade besök. Hon och Nova tog varandra i handen och det ser alltid så gulligt ut. Vi tog en skön fika på balkongen och idag var det lagom varmt att sitta i solen och fika. Innan Nova gick hem med sina föräldrar så busade hon och Ellionora i babygymmet. Ellionora tyckte hon kunde använda Nova till att sparka ifrån men där satte jag stopp. Sa till henne att hon ska vara snäll mot sina kompisar och inte sparka på dom. När dom stod och busade så slog Ellionora ut nappen på Nova. Tur jag tog den snabbt och gav den till henne för hon var trött och det var inte långt från tårarna. Busig hon är när hon inte vill ha napp. Undra om hon ville testa Novas eller det var ett sätt att visa att Nova inte skulle ha napp.

image8

Kommentarer
Postat av: Lotta Blom

Ja hon ser ut att njuta av vattnet. Kul att hon gillar det så mycket. max han var ju lite mera skeptisk till att bada han =)

2007-04-29 @ 20:12:45
URL: http://www.smurfan.se
Postat av: Anna

Härliga bilder, ser så skönt ut i badet!

2007-04-30 @ 10:28:14
URL: http://smsanna.blogg.se
Postat av: Penni

Vilka härliga bilder! Sköönt o bada kan jag förstå :) Max älskade o bada o njöt varenda sekund när vi var i simhallen första gångerna :-D Nu är han helt galen i simhallen när man går dit he he. Ska börja på gympa med han till hösten tänkte jag så han får bot på sin energi ha ha.

Vilket söt kompis Ellionora har!
Hoppas ni haft en skön valborg!
Kram!

2007-05-01 @ 14:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0