Måndag kväll!

Ja då har det åter igen varit en helg. I lördags tog vi det mest lugnt och var hemma och slappade.

image17
Vi tog vår första frukost på balkongen ihop i söndags och det var så skönt. Ellionora gillade det och så mysigt det var att sitta där ute när det var lagom varmt för att äta.

Vi tog en tur till min syster med familj efter frukosten för att hjälpa dom med deras dator. Den var så seg så sambon min försökte fixa till det. Efter fleras timmars slit så gick det lite snabbare. Vi var där hela em och kvällen och inte ville dottern sova inte. Hon tog en kortare sovpaus och sedan blev det inte mer även om hon var trött. När vi kom dit så blev det lunch ihop och sedan tog syrrans sambo, min sambo och deras son en tur till golfbanan för att slå några slag. Det var en rolig stund för dom och vi var ute i trädgården under tiden. Syrran rensade deras häck och jag och Ellionora tittade på och busade. Ellionora gillade inte gräset. Varje gång jag satte ner fötterna mot gräset började hon gnälla. Det var otäckt eller farligt jag vet inte vilket. Hon ville ner själv flera gånger men när hon kom dit var det inte kul. Vi kunde inte annart än att skratta åt henne men det är klart att det är nytt att få något som sticker under fötterna så.

Det blev efterrätt när killarna kom hem från golfen, fika på em och sedan pizza på kvällen och thé/kaffe efter det. Ellionora hon missade inget mål och mumsade glatt i sig av allt som fanns.

Idag har vi tagit det mest lugnt. Ellionora har sovit lite mer idag men kortare stunder och sedan har jag fått bära henne endel. Tror att 3 tänder är pågång för det ser så ut men jag hoppas att dom inte kommer samtidigt som det ser ut som. Hur ska vi orka med det ;-) I em har en kompis varit här med sina två söner på en fika och det var trevligt. Ellionora var trött men var bara tvungen att kolla in killarna vad dom hittade på. När dom lämnade rummet började hon gråta och när dom kom så blev hon glad igen. Hihihihi.... ja hon är för charmig den lilla busungen.
Kramar till er!

Kommentarer
Postat av: Penni

Hihi känner igen det där med gräset! Max var mycket skeptisk till gräs i början , tror det kittlade han under fötterna ;-)
Och vad skönt o äta på balkongen! Hur har ni solen där? Vi har ju solv fr 12 på fm till 7-8 på kvällen och de blir typ 40 garder varmt så man får välja sina tider att vara där he he.. :-D

2007-06-05 @ 08:10:39
Postat av: Lotta Blom

Mysigt att äta frukost på balkongen =) Här brukar vi ta den på altanen hihi.
Idag har max varit hemma från dagis för han fick hämtas igår med 38 i feber vid middagstid.
Men idag har han varit lika pigg som vanligt och feberfri =) SKÖNT ! Så han och jag tog en skööön promenad på ca 3 timmar *ler*
De finns mycket att upptäcka runt här i by´n vet du ;-)
Nu sover han så gott.
Hoppas ni har en bra dag !

2007-06-05 @ 13:00:34
URL: http://www.smurfan.se
Postat av: Penni

Tror det blir rätt lagom altanen är mellan 25-30kvm och en spa anläggning skulle få plats i ena sidan, sen ändå får vi plats med ett bord för 6-8 personer. Enligt våra mätningar, men det återstår att se, just nu finns det inte de pengarna till spa anläggningen efetrsom vi ska riva ut hela köket och allt golv i huset. Men en dag komer det vara en spa anläggning där ;-)
Ni får gärna komma ut o kika mer på huset när vi flyttat :-D
kram!

2007-06-07 @ 08:14:51
Postat av: Anni

Härlig bild! :-) Kramar

2007-06-07 @ 22:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0