"Privatspanare" Onsdag 12/8 2009

Hade en lugn och harmonisk dag på jobbet. Inte många som ringde eller behövde komma till oss på Barnakuten men det finns ju alltid lite att göra ändå. Jag gick genom vår akutväska så den är okej och inte innehåller något gammalt.
När jag slutade jobbat tänkte jag köpa lite snabbmat hem. Ringde och Patrik hade inte börjat med maten men var påväg. Vi bestämde att jag handlar till oss och jag stannade till vid Barks kiosk. Samtidigt som jag kom det en man och pakerade jämte mig. Jag fick direkt känslan av att han inte var nykter och iaktog honom. Han satte sig i bilen när han handlat och började äta samtidigt som jag ringde polisen.  De kom och stannade en bit ifrån honom så han inte skulle se honom. De ringde mig och jag beskrev honom när han slängde soporna. De ville vänta och se om han körde iväg med så inte bara mitt vittnesmål skulle vara anledningen. Som polisen sa" De väger tungre om vi stoppar honom när han kör och inte bara sitteri bilen". De stoppade honom och han fick sätta sig i polisbilen medans en av poliserna körde hans bil. Ja jag vet inte hur det gick och visst undrar man om jag hade rätt men oavsett om han var onykter, påverkad av annart eller sjuk så kändes det rätt då jag inte vågade fråga honom om han var full.

Jag hann inte äta maten innan jag skulle till tandläkaren pga att jag stannade kvar tills polisen kom (om han skulle kört iväg innan så jag kunde säga vart han körde). Jag ringde Patrik som kom och mötte mig och tog maten och körde sedan till tandläkaren. Kom 15 minuter tidigt men då patienten innan mig inte kommit fick jag gå före. Hade inga hål men några små pågång som jag måste passa mig för. Allt såg bra ut med tänderna annars och som alltid så påtalade Leon att jag skulle använda tandtråd. Han sa att vi svenska är slarviga med tandtråden men kan borsta duktigt. Ja hur är det med det mina vänner?

Efter maten så hämtade Patricia mig och vi tog en promenad. Vi skulle gott runt sjön men då det började regna och vi båda hade glömt paraplyt hemma så vände vi tillbaka till bilen igen och snackade där. Det har vi aldrig några problem med och vi behövde göra det med.
Väl hemma igen så började jag frysa och tänkte att nu blir jag nog sjuk. Hade ju haft ont i halsen hela dagen men inget mer. Tog tempen och den visade hela 37,5 =). Tog en dusch med Ellionora och hon busade i sin balja meddans jag duschade vart. Sedan la ja mig tidigt och har sovit hela natten och hade 37,6 nu på morgonen. Har bara ont i halsen och inget mer men det gör inte så ont som när jag har haft halsfluss så jag tror bara det är en förkyllning som inte brytigt ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0