Julen 2008

Jag måste lägga upp lite kort från vår jul. Tänka sig att Ellionora har träffat tomten och det utan att bli rädd. Ja det är klart att hon kastade sig inte i hans famn men efter en kort stund gick hon fram och hämtade sina paket utan mammas hjälp. Det första paketet hon fick fick tomten dock lämna över till mamma och Ellionora stod bara på golvet. Sedan blev endel paket överlämnade i soffan som ni ser på bilden här....

Ellionora får paket av tomten 2008 hos farmor och farfar.

Faster Liinas hund Citala hade med varit snäll och fick paket..... Hon öppnade det utan problem och så glad hon blev för den! Den pep med och då måste den "dödas"......

Kan berätta att den inte blev hel så länge. Senare på kvällen låg det ludd (stoppning) i hela hallen och Citala såg så lycklig ut. Hon är en så charmig hund även om hon vill pussa Ellionora hela tiden när hon går förbi. Uppskattas inte av Ellionora utan hon brukar bli ledsen eller säga "Fy" och "Nej tala, sluta".

Ellionora fick så många julklappar hos farmor och farfar där vi började julen att bilen nästan blev full. Men vi åkte hem till mormor och morfar och träffade mina syster med familj där. Brorsan firade hemma med svärmor och någon kusin till Nettan. De kom senare så de med fick paket av tomten.
Om ni vill veta vad Ellionora fick så kommer här några saker; 2 dockvagnar, en docka som skriker när nappen trillar ut, en docka som skrattar/gråter/smackar när det äter och som man kan ge spruta och plåster (väldigt poppis hela julen), bilen "Bärgan" från filmen Bilar, kläder, 2 ringar, gosekudde, påslakan och av sina föräldrar fick hon förutom kläder, grodväska en bondgård. Den gillar hon och nu har djuren någonstans att vara.

Det blev sent på julafton innan vi kom hem men vi fick med allt upp. Ja vi fick gå flera gånger förvisso men vågar inte ha det i bilen. På juldagen åkte Patrik och Ellionora upp till Högstorp på middag och för att träffa faster Paule och Fredrik innan de körde hem. Jag fick åka till jobbet istället och jobba hela kvällen och även dagen på annandagen. Men det gick bra det med även om jag gärna varit ledig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0