Scrappträffen i Rottne våren 2010

Ja mina vänner ni har eftersökt mina inlägg och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men nu kommer lite smått och gott. Dessa lay outer gjorde jag under scrapphelgen i Rottne.
 

Tävling där vi skulle göra en LO som beskrev något vi var bra då. Vi skulle skrya om oss själva. Solveig tog kortet på mig när jag satt och åt min "middag" vid datorn..... Skulle bara just denna dagen och det tycket hon var kul.Denna gjorde Jonna åt mig. Hon fick ett kort av mig och gjorde denna djur LO som jag fick. Hon vann på sin lott för deltagandet i DjurLO tävlingen. =)Min älskade mormor med min trollunge i famnen. Kärlek över generation står det om det är lite svårt att läsa. Lite Vintage inspirerat var tanken.Har var det meningen att minst 15 knappar skulle användas och det lyckades jag med bra om jag få säga det själv. Kusinbus heter denna och jag kan säga att Ellionora var så glad när Frida var här en helg och bara busade.Här var det lite ton i ton som gällde och det var kul att bara använda samma nyanser och det blev ändå effektfullt eller vad säger ni?Det är kul att putsa sitt fönster. Tänk så duktig hon är lilla trollungen min. Vill hjälpa mamma redan som liten och det sitter i ännu även om det blir lite stökigare när hon städar nu.Hopp och studs med mamma i Hjörtsbergakvarnen hos moster och Uffe. Vi var där och njöt av grillat och att studsa lite. Hade ont i knäna efter ett tag men Ellionora fick aldrig nog.Här är min DjurLO som jag fick till. Gillade den och det är Patrik som tagit de fina korten.

Ja jag fick många lay outer gjorda den helgen och det var roligt. Var så kreativ så hälften vore nog. Nu ska jag bara se om jag kan få till korten på korten jag gjorde så ska ni få se dom med.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Så fina layout's du har gjort! Älskar den orange...

2010-07-16 @ 15:03:46
URL: http://jenjenwig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0