Fotbollsträning

Sovit av efter en lugn natt på jobbet. Ja den var inte så lugn precis när vi kom men lugnade ner sig efter midnatt. Lunchade på Pernilla och Theo på stan och gick och kikade lite i affärer. Plockade upp svärmor på stan och hon hängde med när i hämtade Ellionora hos dagmamman Ingalill. Som vanligt blev Ellionora hund när jag kom och började krypa omkring och ville jag skulle ta henne i koppel till bilen. Ja det tar lite tid till bilen då....

Vi körde hem farmor och sedan hem och hämtade sambon. Sedan bar det iväg till Sandsbro och Ellionoras träning. Idag stod det fotboll på programmet och under uppvärmningen fick jag vara med och ibland hålla henne i handen. Sedan blev det mindre och mindre behov av mamma och när det nästan var slut tog hon Malin (ena tränare) i handen och sparkade boll med henne. När det var slut sa hon att hon ville spela mer och en liten tår kom. Hon gick fram till Malin och sa att hon ville spela mer och då frågade tränarna om hon fick det för mamma..... "Ja" sa Ellionora snabbt som tusan men vi fick med henne hem istället så de större barnen kunde få  spela utan henne.

Ett stopp vid affären och sedan har vi ätit korv med bröd till kvällsmat. Nu spelar Ellionora lite på min datorn och jag uppdatera här. 

Kommentarer
Postat av: Lotta P

Härligt att läsa lite om er vardag vännen !!

2010-09-26 @ 18:31:27
URL: http://smurfan73.blogg.se/andra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0