Fredag kväll!

Ja idag har dottern varit hemma med mig och vi har haft en mysig och lugn dag. Hon har kollat på filmsnuttar på youtube och spelfilmer med. Jag har spelat på Facebook och legat i soffan. Fick ont i magen i em och innan jag fick vila var jag tvungen att fixa mat till oss. Jag hade rester att äta men fick steka till några pannkakor till Ellionora för en pannkaka räcker ju inte till mat.
Har efter maten legat i soffan och vilat men obehaget ville inte helt släppa och när det blev mer sammandragningar så tig jag två Alvedon och en bricanyltablett och nu är det bara bebisen som håller låda i magen och inget obehag känns. Ligger i soffan och titta på tv:n och bara tar det lugnt. Vill inte att bebisen ska komma nu så det blir en avslappnad helg till två hundra procent.
När Patrik kom hem och tog in posten så fanns det ett paket till mig där från http://Godisboxen.se">Godisboxen.se. Snacka om att jag blev överraskad. När jag öppnade asken så låg det en dubbelsnickers, en risenkola stång, en gelehallonpåse och en guld nougat. På locket stod det "Goaste Camilla!! Här får du att mumsa på nu när du bara ska vila!! Nått skoj måste du ju ha hehehe!! Kraaaaammmmmm!!!!" Jag började genast fundera vem som skickat detta och tänkte att jag undra om det inte var från Lotta. Jag messade och frågade och visst var det hon. Så överraskad och glad jag blev och hon är för go som tänker så på mig när hon själv är sjuk.
Mamma och pappa har nu åkt iväg till Gotland för att överraska min farbror som fyller 80 år imorgon. Hade så gärna velat följa med till honom men det kan jag inte och inte vill jag riskera att hamna på sjukhuset i Visby utan ska de ske något tidigt så vill jag vara i Växjö så jag har nära hem.
Igår gjorde jag ett kort till Patriks kusin Anna som fyller 30 imorgon. Vi ska inte gå men kort, paket och dottern följer med farmor och farfar för hon ska sova över hos dom sedan. Jag tänkte länge gå på festen men efter kontrollen i tisdags när doktorn Lena Neergaard sa att jag inte ska gå i trapporna mer än nödvändigt och det var till kontrollerna på sjukhuset eller om det kör igång. Ja här är vi lydiga och vila och ta det lugnt är ju det jag kan göra för att inte stimulera igång något.
Nu ska jag mumsa på lite chips när jag ändå ligger här i soffan :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/219660/images/2012/pic_508191aeddf2b3740d00077e.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0