Fullmåne :-)

Idag är det fullmåne och den är ljuvlig att se på :-). Inte gjort något idag mer än diskat lite. Jenny Vigstrand var förbi en kort stund för att lämna en oriflamekollektion till visningen på tisdag. Tyvärr kände hon sig inte helt pigg utan hade ont i halsen så vi pratade en kort stund innan hon körde hem igen.

Jag kände att jag var sugen på att gå ut lite idag så vi bjöd in hos på middag hos svärföräldrarna. Det var kallt ute men så skönt att få lite frisk luft i kroppen. På Högstorp blev det potatis, kassler, sallad, grönsaker, julmust eller mjölk. Så gott och vi åt oss riktigt mätta och goda som alltid. Ellionora fick leka lite med farmor och det var roligt. Satt och snackade och det var så trevligt.
Hon fick med sig ett par lila byxor och godis som farmor hade hittar i sina gömmor.

Nu ligger jag här i soffan och kollar på Moberg och vilar. Ellionora tittar på Bolibompa på min dator och just nu har hon gympa i köket och visar mig balettgympa, hårdrocksgympa, robotgympa, folkmusikgympa med ett stort leende.

Imorgon börjar Ellionoras första höstlov och hon tycker det är så skönt att få vara hemma med mig i en hel vecka. Få se om hon gillar det hela veckan. Få se vad vi hittar på imorgon får vi se. Det beror på hur jag mår men kanske det blir en tur med bussen till Momii och tar en fika för nu är det länge sedan när jag bara varit och vilat. Jag få återkomma vad som sker i veckan :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0